Kledingbank IJmond
Stichting Kledingbank IJmond is er voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen en Uitgeest. Personen met een bijstands, Wajong of een WIA-uitkering of mensen die in de schuldhulpverlening zitten, kunnen gebruik maken van de kledingbank. Ook hebben zij een samenwerkingsverband met de Voedselbank. Kleding die bij Gijs & Guus niet wordt verkocht doneren wij aan Kledingbank IJmond. Zie voor meer informatie www.kledingbankijmond.nlJongereninstelling in de regio (wegens privacyredenen wordt de naam niet gepubliceerd)
Deze instelling helpt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben een halte verder in hun leven.
Kleding die bij Gijs & Guus niet wordt verkocht doneren wij aan de jongeren die in deze instelling verblijven.


Nieuw Unicum
Nieuw Unicum ondersteunt mensen met lichamelijke beperkingen, al dan niet in combinatie met cognitieve beperkingen en is een MS-Expertisecentrum. ’t Hoekje is een cadeau-winkeltje in Zandvoort- Noord. Bij dit dagbestedingsproject werken de cliënten van Nieuw Unicum aan allerlei creatieve projecten. Zo maken we bijvoorbeeld leuke schorten of tassen van oude spijkerbroeken. Maar ook worden er in ’t Hoekje kleine meubels opgeknapt en verkopen we allerlei cadeau-artikelen.

RIBW K/AM (Kennemerland/Amstelland en de Meerlanden) / de Boshoek
RIBW K/AM (Kennemerland/Amstelland en de Meerlanden) begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om actief en betekenisvol deel uit te maken van de maatschappij. De medewerkers van de Boshoek hebben speciaal voor de bewoners op 5 oktober een modeshow georganiseerd. Een team van vrijwilligers verzorgde de make-up, scholieren van het NOVA-college ondersteunden de organisatie en een deel van de kleding is gedoneerd door Gijs & Guus. De bewoners hebben een prachtige middag gehad!